ASTM F 2170 Forum - ASTM F2170 Standard Requirements & Information

General Category => General Discussion => Topic started by: 559tile on August 15, 2015, 06:08:06 PM

Title: Uploading to reports
Post by: 559tile on August 15, 2015, 06:08:06 PM
Hello all, In trying to upload from the DataMaster to Reports, I'm getting the following error, "This parameters was not found in datafile:location(string:empty)". Can anyone tell me how to get past this so I can get the readings from the reader to a report? Thank you in advance. Steve
Title: Re: Uploading to reports
Post by: jspangler on August 18, 2015, 07:59:09 AM
Steve:

In order to upload sensor data and pint out a report, each sensor must have the following things manually entered by the user:  location, (this is the specific error here), hole depth, and slab thickness.  Once you go back and enter this information for each sensor, via the Datamaster unit, the information should upload no problem.  If you have any additional issues, give up a call.

Jason Spangler
800-634-9961X235
Title: Re: Uploading to reports
Post by: Merwin on June 22, 2018, 09:29:55 AM
Hi Jason, has this procedure of uploading the reports been simplified over the years? I've had issues with uploading my reports before.
Title: Re: Uploading to reports
Post by: Whimall on November 19, 2018, 02:00:01 PM
I have also faced all the issue of uploading the files to my all reports but I was unable to do that from my end.Then I have also tried get some help from the https://eduzaurus.com/write-my-research-paper (https://eduzaurus.com/write-my-research-paper) site.Now I'm looking for some kind of help for preparing the reports.
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal